Escape, explore, exquise!

Een middag en avond onder de pannen.

Met een grote groep op stap. Erg gezellig, maar je moet wel veel regelen. Kamer 51 biedt meerdere activiteiten en mogelijkheden aan, waarmee jullie dagje uit een succes wordt. Of je nu op zoek bent naar een unieke invulling van een teambuildingactiviteit of een familieweekend aan het plannen bent voor jong en oud. Wij denken graag met je mee. Kijk hieronder alvast naar de mogelijkheden, maar neem gerust ook vrijblijvend contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Escape + Chill

Wanneer groep uit meer dan 8 personen bestaat kan je niet allemaal tegelijk in de Escape Room worden opgesloten. De ruimte is maar beperkt en met meer dan 8 personen wordt het erg druk. Daarom dat de groep dan in twee kleinere teams worden gesplitst. Het ene team wordt dan opgesloten en terwijl zij proberen te ontsnappen, kan het andere team bij ons in de lounge chillen. We hebben genoeg drinken in huis, spelletjes om je mee te vermaken of gewoon met elkaar kletsen is natuurlijk ook goed.

Kostenindicatie:
€ 11,50 per persoon voor Escape Room + €2,00 per persoon voor een extra drankje

Escape + GPS-tocht

Als je met meerdere teams komt spelen, kan je er ook voor kiezen om de Escape Room te combineren met een korte GPS-tocht. Terwijl het ene team dan uit de Escape Room probeert te ontsnappen, kan het andere team een GPS-tocht wandelen. Na een uur wisselen de activiteiten dan; De GPS-groep zal worden opgesloten en de mensen die zijn ontsnapt uit de Escape Room worden dan op pad gestuurd. Mits ze op tijd zijn ontsnapt natuurlijk, want mensen die niet op tijd ontsnappen uit de Escape Room, die zien we nooit meer terug…

Kostenindicatie:
€ 20,00 per persoon voor de Escape Room en GPS-tocht (bij groepen groter dan 8 personen)

Escape Room + Food

Van puzzels oplossen kan je honger krijgen. Zorg er dus voor dat je vooraf of achteraf iets eet. Kamer 51 zit vlakbij het centrum, dus eetgelegenheid genoeg. Om het makkelijker te maken hebben wij met een aantal Middelburgse ondernemers arrangementen samen gesteld. Wij regelen de activiteiten en het arrangement. Jullie het vervoer. Achteraf krijg je van ons één rekening met daarop de activiteiten èn het eten & drinken.

Brasserie 1600

Goede vrienden van Kamer 51 (en een beetje familie), maar niet daarom een partner om trots op te zijn. Brasserie 1600 zit bij ons om de hoek en serveert gerechten van biologische producten uit Zeeland. Daarnaast hebben ze heerlijke taarten en Fairtrade koffie. Of je nu voor een lunch, diner of borrel bij Brasserie 1600 terecht komt. De sfeer en aankleding is er altijd goed. Klik hier voor de mogelijkheden van een arrangement met Brasserie 1600