skip to Main Content

city adventure:
Hangover Vrijgezellenfeest

A night they will never forget

Hé, daar zijn jullie. Jullie zijn gisteren een mobiele telefoon vergeten met daarop allerlei belastende foto’s van het feestje van gisteren. Het begon bescheiden, maar zo te zien werd het steeds gekker en gekker…

Iedere toekomstige bruid of bruidegom verdient een leuk vrijgezellenfeestje, maar niet iedereen zit te wachten op de echte Hangover zoals in de films. Met het Hangover Vrijgezellenfeest kan je op een leuke manier een Hangover beleven (zonder de hoofdpijn).

Jullie krijgen een telefoon mee met daarop foto-opdrachten die jullie moeten vervullen om de “avond ervoor” terug te halen.

Een te gek vrijgezellenfeestje voor mannen en vrouwen die wel van een gezellige, grappige middag houden en niet bang zijn om een beetje uit hun comfortzone te stappen. Sowieso een dag om niet te vergeten!

Het spel wordt met een mobiele telefoon gespeeld en dat is het leukste als het een telefoon van één van de deelnemers is, omdat jullie de foto’s dan zelf kunnen houden. Zorg er dus voor dat jullie een opgeladen telefoon met internetverbinding en camera mee hebben.

De kosten: € 50,00

Je krijgt twee uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien. Na die twee uur komen jullie terug om materiaal wat je van ons hebt geleend terug te brengen. Zijn jullie dan nog niet uitgespeeld? Dan verlengen wij het spel kosteloos voor zolang jullie willen.

“We hebben het erg naar ons zin gehad bij het vrijgezellenfeestje voor de bruid. Het Hangover spel beviel ons ook prima. Leuke opdrachten, van makkelijk tot moeilijk maar toch haalbaar. Echt een top dag! Ook het eten bij Brasserie 1600 was goed en erg lekker. We zaten lekker in te kakken na een middagje buiten lopen in de frisse wind. We hebben er van z’n alle erg van genoten. Bedankt!!

Rianne Schutte

Back To Top