escape room De Tovenaarskamer

Verover op tijd de gouden sleutel van De Tovenaar

Allang hadden mensen van het bestaan van de sleutel gehoord, maar deden het af als een mythe, een volksverhaal. Het kon niet zo zijn dat één sleutel alle antwoorden van geluk in handen had, maar na het vinden van de box valt niet meer te ontkennen dat als er een slot was, er ook een sleutel moest zijn.

Lang geleden heeft een Tovenaar al zijn geheimen voor geluk verstopt in een doos. De sleutel om de doos te openen verborg hij in zijn werkkamer. Alleen mensen die er hard voor werken zullen het geluk vinden wat ze zoeken. De Tovenaar verborg in zijn werkkamer verschillende puzzels en raadsels, zodat alleen echte doorzetters de gouden sleutel wisten te bemachtigen. De Tovenaar hield er echter ook rare, alternatieve gedachten op na. Hij vond dat iedereen die het geluk wel probeerde te zoeken, maar niet hard genoeg zijn best deed, het niet verdiende verder te mogen zoeken. Op welke manier dan ook.

Men krijgt daarom 51 minuten en 10 seconden de tijd om in zijn werkkamer op zoek te gaan naar “De gouden sleutel van Geluk”. Ieder die het niet lukt binnen de tijd de sleutel te vinden, zal gedoemd zijn eeuwig te zoeken naar het geluk.

Durf jij het aan op zoek te gaan naar de Gouden Sleutel van De Tovenaar? Stel een team van minimaal drie en maximaal acht mensen samen en boek een moment hieronder. Het kan geen kwaad om wat extra geluk mee te nemen, klavertjes vier, hoefijzers en trek ook je gelukssokken aan en kom het een keer proberen!

De kosten voor het spelen van Escape Room
‘De Tovenaarskamer’:

3 personen: € 72,- (€ 24,00 p.p.)
4 personen: € 76,- (€ 19,00 p.p.)
5 personen: € 80,- (€ 16,00 p.p.)
6 personen: € 84,- (€ 14,00 p.p.)
7 personen: € 87,50,- (€ 12,50 p.p.)
8 personen: € 92,- (€ 11,50 p.p.)

“Echt de moeite waard! Perfect voor een familiedag of vriendenuitje.”

Robin van Osch

Robin Van Osch Web