escape room De Tovenaarskamer

Verover op tijd de gouden sleutel van De Tovenaar

Allang hadden mensen van het bestaan van de sleutel gehoord, maar deden het af als een mythe, een volksverhaal. Het kon niet zo zijn dat één sleutel alle antwoorden van geluk in handen had, maar na het vinden van de box valt niet meer te ontkennen dat als er een slot was, er ook een sleutel moest zijn.

Lang geleden heeft een Tovenaar al zijn geheimen voor geluk verstopt in een doos. De sleutel om de doos te openen verborg hij in zijn werkkamer. Alleen mensen die er hard voor werken zullen het geluk vinden wat ze zoeken. De Tovenaar verborg in zijn werkkamer verschillende puzzels en raadsels, zodat alleen echte doorzetters de gouden sleutel wisten te bemachtigen. De Tovenaar hield er echter ook rare, alternatieve gedachten op na. Hij vond dat iedereen die het geluk wel probeerde te zoeken, maar niet hard genoeg zijn best deed, het niet verdiende verder te mogen zoeken. Op welke manier dan ook.

Men krijgt daarom 51 minuten en 10 seconden de tijd om in zijn werkkamer op zoek te gaan naar “De gouden sleutel van Geluk”. Ieder die het niet lukt binnen de tijd de sleutel te vinden, zal gedoemd zijn eeuwig te zoeken naar het geluk.

Durf jij het aan op zoek te gaan naar de Gouden Sleutel van De Tovenaar? Stel een team van minimaal drie en maximaal acht mensen samen en boek een moment hieronder. Het kan geen kwaad om wat extra geluk mee te nemen, klavertjes vier, hoefijzers en trek ook je gelukssokken aan en kom het een keer proberen!

De kosten voor het spelen van Escape Room
‘De Tovenaarskamer’:

3 personen: € 72,- (€ 24,00 p.p.)
4 personen: € 76,- (€ 19,00 p.p.)
5 personen: € 80,- (€ 16,00 p.p.)
6 personen: € 84,- (€ 14,00 p.p.)
7 personen: € 87,50,- (€ 12,50 p.p.)
8 personen: € 92,- (€ 11,50 p.p.)

“Wat een ontzettend leuke ervaring. Geweldig om met het personeel deze uitdaging te zijn aangegaan. We zijn ontsnapt en wat een lol hebben we gehad vooraf, onderwijl en erna. Aanrader, niet twijfelen, boeken! Je krijgt er zeker geen spijt van.”

Miranda Mibo

Miranda Mibo Web

Gaat het om een kinderfeestje? Geef dit dan aan in het opmerkingsveld bij de reservering. We leggen dan opdrachtkaartjes in de kamer om de kinderen te helpen. Als de kinderen nog op de basisschool zitten is het handig om een begeleider mee naar binnen te laten gaan om ze hier en daar bij te sturen en te helpen de opdrachten te begrijpen.