skip to Main Content

Familieuitje Zeeland

Hoi, je hebt gezocht naar een uitje om te doen met de familie in Zeeland, dus je bent op onze site terecht gekomen! We zijn in 2015 begonnen met het bouwen van onze eerste Escape Room in Middelburg. Op 2 mei werden daar de eerste mensen in opgesloten. Het wat meteen een succes en we begonnen al snel met onze tweede Escape Room: De Tovenaarskamer. Deze opende op 1 maart 2016. Begin dit jaar openden we opnieuw een Escape Room in Zeeland: De Schatkelder. Dat zijn al twee leuke dingen om te doen in Middelburg. Beide activiteiten indoor in de Nederstraat en beide erg leuk om te doen met het gezin met kinderen!

Wil je liever iets buiten doen in Middelburg? Dan kan je één van onze CityAdventures of GPS-tochten ondernemen. We hebben een lange GPS-tocht en een korte GPS-tocht. Bij de lange kom je langs bekende en onbekende stukken van de stad. Je krijgt van ons een GPS-apparaatje mee en een boekje waarin je informatie krijgt over de stad en de plekken waar je langs loopt. Ook krijg je materiaal mee waarmee je kleine opdrachtjes moet doen. De korte GPS-tocht duurt ongeveer een uur en komt langs de hofjes en steegjes van de stad. Ook hierbij krijg je informatie mee over de plekken waar je bent en spullen waarmee je opdrachten moet doen. Ook deze tochten zijn leuk om te ondernemen met kinderen.

Kortom genoeg leuke dingen bij Kamer 51 te doen in Middelburg. Zoals je op onze Facebook kan lezen, worden mensen erg enthousiast van hun ervaring met Kamer 51. Ben je dus op zoek naar een leuke dingen om te doen in Middelburg? Neem dan een kijkje op onze site. Je kan direct een Escape Room boeken, maar als je nog met vragen zit, schroom dan niet om ons te bellen op het telefoonnummer 06 – 247 245 22 of via e-mail: Reserveren@Kamer51.nl. Je kan ook altijd even op onze F.A.Q. pagina kijken of je vraag daar beantwoord wordt. Hopelijk mogen we je binnenkort ook opsluiten in één van onze kamers!

#origineel uitje in Zeeland
#uitje Zeeland
#uitje met het gezin
#familieuitje in ZEeland

Op zoek naar een origineel uitje in Zeeland? Kamer 51 biedt meerdere activiteiten die je kan doen tijdens een leuk weekend in Zeeland. Alle activiteiten zijn in Middelburg en zowel binnen als buiten te doen in Zeeland. Denk bijvoorbeeld aan

Escape Room Tovenaarskamer Middelburg, Zeeland
Escape Room Schatkelder Middelburg, Zeeland
GPS-tocht kort – een uur wandelen door Middelburg
GPS-tocht lang – 2,5 uur wandelen door Middelburg
Citygames, zoals bijvoorbeeld het vrijgezellenfeestje

Uitje voor het gezin in Zeeland: Escape Room

Ze zijn niet meer weg te denken uit Nederland: Escape Room. Het leukste en origineelste uitje van dit moment. Nu ook als origineel uitje in Zeeland te doen! Bij Kamer 51 hebben we twee Escape Rooms in Middelburg, Zeeland. De Tovenaarskamer is een leuke Escape Room in Middelburg. Vooral voor mensen die nog niet eerder een Escape Room hebben gedaan is het een leuke manier om kennis te maken met deze nieuwe activiteit. Tijdens de Escape Room bij Kamer 51 Middelburg worden groepen opgesloten. Het doel van het reallife ontsnappingsspel is om puzzels en raadsels in de kamer op te lossen en zo samen te ontsnappen. Een origineel uitje in Zeeland om te doen met vrienden, familie of met het personeel! De Schatkelder is de nieuwste Escape Room in Middelburg van Kamer 51. Een moeilijkere kamer, dus als je al wat ervaring hebt met ontsnappingsspelen (of wel van een uitdaging houdt) is dit een hele leuke kamer om te doen in Zeeland.

Een Escape Room Middelburg is een origineel uitje in Zeeland waarbij iedereen zich vaak wel vermaakt. De echte puzzelaars onder ons, maar ook de mensen die goed kunnen zoeken of kunnen rekenen. Het is actief, maar niet te sportief, kortom iedereen vermaakt zich wel tijdens dit originele uitje in Zeeland: De Escape Room!

GPS-tocht Middelburg

Bij Kamer 51 hebben we twee GPS-tochten om te doen in Zeeland, en wel in Middelburg; de mooie hoofdstad van de provincie. Met de kleine GPS-tocht zie je de kleine steegjes en hofjes van de stad. De grote GPS-tocht komt ook langs de bekende stukken van Middelburg. Een leuke activiteit om te doen in Zeeland met mooi weer. Met de GPS-tochten komt je op originele stukjes in Middelburg. Je leert op die manier te stad op een unieke wijze kennen. Een origineel uitje in Zeeland waarbij je iets leert over de stad en lekker buiten bent!

CityGames

De Citygames van Kamer 51 staan nog in de kinderschoenen, maar er was een grote vraag naar een origineel uitje in Zeeland voor vrijgezellenfeesten. We hadden natuurlijk al de Escape Rooms, die zeker populair zijn voor vrijgezellenfeesten om te doen in Zeeland, maar nu met de Citygame The Hangover kunnen zowel mannen als vrouwen hun lol op in in de stad. Gewapend met een telefoon gaat de groep de stad in om gekke foto’s te maken, terwijl ze met leuke vragen meer over elkaar aan de vrijgezel te weten komen. Zowel mannen als vrouwen vinden dit een origineel uitje in Zeeland om te doen. Dus plan je een vrijgezellenfeestje in Middelburg, Zeeland? Denk dan zeker ook aan ons als origineel uitje in Zeeland. Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Back To Top