skip to Main Content

Te doen in Middelburg

Hoi, je hebt gezocht naar dingen om te doen in Middelburg, dus je bent op onze site terecht gekomen! We zijn in 2015 begonnen met het bouwen van onze eerste Escape Room in Middelburg. Op 2 mei werden daar de eerste mensen in opgesloten. Het wat meteen een succes en we begonnen al snel met onze tweede Escape Room: De Tovenaarskamer. Deze opende op 1 maart 2016. Begin dit jaar openden we opnieuw een Escape Room in Zeeland: De Schatkelder. Dat zijn al twee leuke dingen om te doen in Middelburg. Beide activiteiten indoor in de Nederstraat.

Wil je liever iets buiten doen in Middelburg? Dan kan je één van onze CityAdventures of GPS-tochten ondernemen. We hebben een lange GPS-tocht en een korte GPS-tocht. Bij de lange kom je langs bekende en onbekende stukken van de stad. Je krijgt van ons een GPS-apparaatje mee en een boekje waarin je informatie krijgt over de stad en de plekken waar je langs loopt. Ook krijg je materiaal mee waarmee je kleine opdrachtjes moet doen. De korte GPS-tocht duurt ongeveer een uur en komt langs de hofjes en steegjes van de stad. Ook hierbij krijg je informatie mee over de plekken waar je bent en spullen waarmee je opdrachten moet doen.

CityAdventures is een nieuw onderdeel van Kamer 51. Bij een CityAdventure ga je met een app aan de slag en verken je Middelburg terwijl je opdrachten via de app instuurt. Op dit moment hebben we een hele leuke CityAdventure speciaal voor vrijgezellenfeesten: HangOver CityGame. Samen met vrienden of vriendinnen gekke foto-opdrachten doen. Plezier gegarandeerd!

Kortom genoeg leuke dingen bij Kamer 51 te doen in Middelburg. Zoals je op onze Facebook kan lezen, worden mensen erg enthousiast van hun ervaring met Kamer 51. Ben je dus op zoek naar een leuke dingen om te doen in Middelburg? Neem dan een kijkje op onze site. Je kan direct een Escape Room boeken, maar als je nog met vragen zit, schroom dan niet om ons te bellen op het telefoonnummer 06 – 247 245 22 of via e-mail: Reserveren@Kamer51.nl. Je kan ook altijd even op onze F.A.Q. pagina kijken of je vraag daar beantwoord wordt. Hopelijk mogen we je binnenkort ook opsluiten in één van onze kamers!

#Escape Room Zeeland
#Kamer 51
#Escape Room Middelburg
#Escape Room Vlissingen
# Te doen Middelburg
# Te doen Vlissingen
# Te doen Zeeland

Wat is er te doen in Middelburg?

Er zijn veel leuke dingen te doen in Middelburg. Je hebt de rondvaartboot en het Zeeuws Museum op het Adbij, maar ook de activiteiten van Kamer 51 zijn leuke dingen te doen in Middelburg. Kamer 51 heeft meerdere activiteiten die je kan doen in Middelburg: EscapeRoom, GPS-tochten en CityAdventures!

Escape Room: De Tovenaarskamer

Sinds maart 2016 heeft Kamer 51 Esccape Room De Tovenaarskamer te doen in Middelburg. Bij deze Escape Room wordt je opgesloten in de werkkamer van De Tovenaar en moet je puzzels en raadsels oplossen om de gouden sleutel van geluk te kunnen bemachtigen! Een leuke activiteit om met het gezin te doen in Middelburg.

Escape Room: De Schatkelder

Sinds begin 2017 is er ook De Schatkelder te doen in Middelburg. Bij deze Escape Room moet je in de schatkamer op zoek naar aanwijzingen van een locatie van een schat die ergens in de stad ligt verborgen. Zeker voor mensen met al wat ervaring in Escape Rooms is de schatkamer een leuke Escape Room op te doen in Middelburg.

GPS-tochten om te doen in Middelburg

 

Naast de twee Escape Rooms heeft Kamer 51 ook twee GPS-tochten om te doen in Middelburg. Met de korte GPS-tocht komt je langs hofjes en steegjes van de stad. Met de lange GPS-tocht kom je ook langs bezienswaardigheden. Je krijg een boekje met informatie mee en materiaal waarmee je opdrachten moet doen in Middelburg. Bij de opdrachten kan je denken aan een geheime boodschap vinden met UV-licht of een raadsel oplossen.

Back To Top