skip to Main Content

Arrangementen

Escape, explore, exquise!

Een middag en avond onder de pannen.

Met een grote groep op stap. Erg gezellig, maar je moet wel veel regelen. Kamer 51 biedt meerdere activiteiten en mogelijkheden aan, waarmee jullie dagje uit een succes wordt. Of je nu op zoek bent naar een unieke invulling van een teambuildingactiviteit of een familieweekend aan het plannen bent voor jong en oud. Wij denken graag met je mee. Kijk hieronder alvast naar de mogelijkheden, maar neem gerust ook vrijblijvend contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Escape + Chill

Wanneer groep uit meer dan 8 personen bestaat kan je niet allemaal tegelijk in de Escape Room worden opgesloten. De ruimte is maar beperkt en met meer dan 8 personen wordt het erg druk. Daarom dat de groep dan in twee kleinere teams worden gesplitst. Het ene team wordt dan opgesloten en terwijl zij proberen te ontsnappen, kan het andere team bij ons in de lounge chillen. We hebben genoeg drinken in huis, spelletjes om je mee te vermaken of gewoon met elkaar kletsen is natuurlijk ook goed.

Escape + GPS-tocht

Als je met meerdere teams komt spelen, kan je er ook voor kiezen om de Escape Room te combineren met een korte GPS-tocht. Terwijl het ene team dan uit de Escape Room probeert te ontsnappen, kan het andere team een GPS-tocht wandelen. Na een uur wisselen de activiteiten dan; De GPS-groep zal worden opgesloten en de mensen die zijn ontsnapt uit de Escape Room worden dan op pad gestuurd. Mits ze op tijd zijn ontsnapt natuurlijk, want mensen die niet op tijd ontsnappen uit de Escape Room, die zien we nooit meer terug…

Kostenindicatie:
€85,00 voor de Escape Room en €50,00 voor de GPS-tocht. Jullie krijgen ook een drankje van het huis tijdens de wisseling van de activiteiten.

Back To Top