Escape, explore, exquise!

Een middag en avond onder de pannen.

Met een grote groep op stap. Erg gezellig, maar je moet wel veel regelen. Kamer 51 biedt meerdere activiteiten en mogelijkheden aan, waarmee jullie dagje uit een succes wordt. Of je nu op zoek bent naar een unieke invulling van een teambuildingactiviteit of een familieweekend aan het plannen bent voor jong en oud. Wij denken graag met je mee. Kijk hieronder alvast naar de mogelijkheden, maar neem gerust ook vrijblijvend contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Escape + Chill

Wanneer groep uit meer dan 8 personen bestaat kan je niet allemaal tegelijk in de Escape Room worden opgesloten. De ruimte is maar beperkt en met meer dan 8 personen wordt het erg druk. Daarom dat de groep dan in twee kleinere teams worden gesplitst. Het ene team wordt dan opgesloten en terwijl zij proberen te ontsnappen, kan het andere team bij ons in de lounge chillen. We hebben genoeg drinken in huis, spelletjes om je mee te vermaken of gewoon met elkaar kletsen is natuurlijk ook goed.

Kostenindicatie:
€ 11,50 per persoon voor Escape Room + €2,00 per persoon voor een extra drankje

Escape + GPS-tocht

Als je met meerdere teams komt spelen, kan je er ook voor kiezen om de Escape Room te combineren met een korte GPS-tocht. Terwijl het ene team dan uit de Escape Room probeert te ontsnappen, kan het andere team een GPS-tocht wandelen. Na een uur wisselen de activiteiten dan; De GPS-groep zal worden opgesloten en de mensen die zijn ontsnapt uit de Escape Room worden dan op pad gestuurd. Mits ze op tijd zijn ontsnapt natuurlijk, want mensen die niet op tijd ontsnappen uit de Escape Room, die zien we nooit meer terug…

Kostenindicatie:
€ 20,00 per persoon voor de Escape Room en GPS-tocht (bij groepen groter dan 8 personen)

Escape Room + Food

Van puzzels oplossen kan je honger krijgen. Zorg er dus voor dat je vooraf of achteraf iets eet. Kamer 51 zit vlakbij het centrum, dus eetgelegenheid genoeg. Om het makkelijker te maken hebben wij met een aantal Middelburgse ondernemers arrangementen samen gesteld. Wij regelen de activiteiten en het arrangement. Jullie het vervoer. Achteraf krijg je van ons één rekening met daarop de activiteiten èn het eten & drinken.

Hiernaast kan je menu’s vinden van onze horecavrienden, Brasserie 1600 en Lunchroom MeeKaane. Beide zijn erg gezellig en hebben goed eten en zijn bovendien nog geen 10 minuten lopen vanaf Kamer 51!

Wil je de ontsnapping of cityadventure combineren met één van de arrangementen van onze partners? Laat dit dan weten in het opmerkingsveld bij de online reservering. Schrijf daarin met hoeveel personen je welk arrangement wil doen en of er dieetwensen zijn, dan regelen wij dat bij ons horecavrienden en dan nemen we contact met je op om het te bevestigen.

Brasserie 1600

Goede vrienden van Kamer 51 (en een beetje familie), maar niet daarom een partner om trots op te zijn. Brasserie 1600 zit bij ons om de hoek en serveert gerechten van biologische producten uit Zeeland. Daarnaast hebben ze heerlijke taarten en Fairtrade koffie. Of je nu voor een lunch, diner of borrel bij Brasserie 1600 terecht komt. De sfeer en aankleding is er altijd goed. Klik hier voor de mogelijkheden van een arrangement met Brasserie 1600.

MeeKaane

Verborgen in een steegje in het centrum van Middelburg kan je een klein pakhuisje vinden waar 30 jaar geleden nog tot vroeg in de uurtjes werd gedanst. Nu is het een lunchcafé met industrieel uitstraling en lekker eten. Wil je de Escape Room combineren met lunch of High Tea dan zit je bij MeeKaane goed. Speciaal voor Kamer 51 hebben ze een lunchmenu (klik hier) en High Tea menu (klik hier) opgesteld. LET OP; MeeKaane is gesloten op zondag en maandag, maar alle andere dagen ben je van harte welkom om voor of na het ontsnappen!