skip to Main Content

Organiseer jouw bedrijfsuitje bij Kamer 51

Wil jij echt een leuk bedrijfsuitje neerzetten voor jouw bedrijf? Overweeg dan eens om bij Kamer 51 jouw bedrijfsuitje te geven. Bij ons kan je namelijk profiteren van verschillende arrangementen. Welk arrangement spreek jou het meeste aan?

Escape + Chill: Speel eerst de escape room, waarna je kunt loungen met een drankje en spelletje.Escape + GPS tocht: Geniet van een combinatie van een escape room en een korte GPS tour. Jouw team wordt op pad gestuurd met een uitdagende GPS tour. Na ongeveer 60 minuten zullen de verschillende teams elkaar afwisselen.Escape + FOOD: Arrangement inclusief eten.

Wil je liever nog een ander arrangement doen als bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het perfecte bedrijfsuitje: ontsnap uit een escape room

Hoe zorg je ervoor dat een bedrijfsuitje echt leuk wordt, en dat collega’s elkaar echt beter leren kennen? Een escape room is hier perfect voor. Bij een escape room wordt spanning namelijk gecombineerd met goed samenwerken. Echt teamwork gaat ervoor zorgen dat de kansen enorm vergroot worden om de escape room binnen 60 minuten te kunnen verlaten. De teams kunnen tussen de 3 en 8 personen groot zijn. Heeft jouw bedrijf nou meer werknemers? Jullie kunnen opgesplitst worden in teams en bijvoorbeeld allemaal een andere escape room doen, of dezelfde escape room na elkaar doen. Om te bekijken wat er handig is voor jouw team, kan je contact met ons opnemen. Zo kunnen we een passend programma voor jouw bedrijf samenstellen.

bedrijfsuitje

Reserveer direct de escape rooms naar jouw keuze voor jouw bedrijfsuitje

Heb jij al een keuze kunnen maken uit een van onze twee escape rooms? Bij Kamer 51 kan je kiezen voor de Schatkamer of voor het hoofdkantoor van de Kuipersgilde. In beide escape rooms moet je proberen te ontsnappen aan de hand van verschillende puzzels en raadsels. Hiervoor is een goede samenwerking hard nodig, want anders kan je nooit binnen de 60 minuten alle taken volbrengen. Onze escape rooms en bijbehorende arrangementen zijn zeker niet alleen geschikt als bedrijfsuitje. Ook als je bijvoorbeeld voor een gezinsuitje of een vrijgezellenfeest nog een geschikte locatie zoekt, zit je goed bij Kamer 51. De spannende mysteries die opgelost moeten worden zijn namelijk altijd een goed idee voor een uitje. Onder druk leer je elkaar toch op een andere manier kennen. Willen jullie je bedrijfsuitje bij Kamer 51 vieren? Neem dan contact met ons op om alles vast te leggen en te reserveren. Wij horen graag van je!

Back To Top