city adventure:
Hangover Vrijgezellenfeest

A night they will never forget

Hé, daar zijn jullie. Jullie zijn gisteren een mobiele telefoon vergeten met daarop allerlei belastende foto’s van het feestje van gisteren. Het begon bescheiden, maar zo te zien werd het steeds gekker en gekker. O ja, er zijn nog een paar spullen achter gebleven. Kunnen jullie er voor zorgen dat deze weer terug worden gebracht naar hun rechtmatige eigenaar? Dankje!

Iedere toekomstige bruid of bruidegom verdient een leuk vrijgezellenfeestje, maar niet iedereen zit te wachten op de echte Hangover zoals in de films. Met het Hangover Vrijgezellenfeest kan je op een leuke manier een Hangover beleven (zonder de hoofdpijn). Jullie krijgen een telefoon mee met daarop foto-opdrachten die jullie moeten vervullen om de “avond ervoor” terug te halen. Daarnaast moeten jullie achterhalen waar de voorwerpen naar toe moeten die jullie van ons krijgen.

Een te gek vrijgezellenfeestje voor mannen en vrouwen die wel van een gezellige, grappige middag houden en niet bang zijn om een beetje uit hun comfortzone te stappen. Sowieso een dag om niet te vergeten!

De kosten: € 50,00

Je krijgt twee uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien. Wil je er langer over doen? Dan kost het € 8,00 per halfuur extra. Wel graag van te voren aangeven wanneer jullie er langer over willen doen, dan houden we daar rekening mee in onze planning en het uitlenen van het materiaal.

“We hebben het erg naar ons zin gehad bij het vrijgezellenfeestje voor de bruid. Het Hangover spel beviel ons ook prima. Leuke opdrachten, van makkelijk tot moeilijk maar toch haalbaar. Echt een top dag! Ook het eten bij Brasserie 1600 was goed en erg lekker. We zaten lekker in te kakken na een middagje buiten lopen in de frisse wind. We hebben er van z’n alle erg van genoten. Bedankt!!

Rianne Schutte

Denk Aan Kamer 51 Bij Het Plannen Van Een Origineel Vrijgezellenfeest Middelburg Zeeland