skip to Main Content

break-in Het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde

Breek in, en steel de schatten uit het hoofdkantoor van de Kuipersgilde

De legende van de Schatten van de Mensheid begon bij De Schatkelder van Jan Willem Stautenhoofdt. Daar ontdekte we het bestaan van meerdere schatten van de mensheid en maakte we kennis met het geheime genootschap van de Kuipersgilde.

Het Kuipersgilde maakte vroeger tonnen en vaten voor de VOC-kamer Zeeland. Het was de organisatie die precies op de hoogte was van de schepen en hun routes. Tevens een uitgelezen organisatie om geheime missies te leiden waarbij Schatten van de Mensheid werden veroverd. Nu zijn ze al meer dan 300 jaar bewaarders van deze schatten en wij willen inbreken om deze schatten te stelen!

Het geheime genootschap van de Kuipergilde mag dan wel een oude organisatie zijn, hun beveiligingssysteem is dat zeker niet. Zodra het systeem een inbraak detecteert zal het na 60 minuten overgaan tot vernietiging, zorg er dus voor dat jullie binnen 60 minuten weer buiten staan.

Denk je dat jij en je team het hoofd koel kunnen houden en binnen 60 minuten kunnen inbreken èn weer buiten kunnen staan met de Schatten van de Mensheid? Boek hieronder dan een tijdstip om in te breken in het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde!

De kosten voor het spelen van Break-In Room ‘Het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde’:

2 personen: € 70,- (€ 35,00 p.p.)
3 personen: € 72,- (€ 24,00 p.p.)
4 personen: € 76,- (€ 19,00 p.p.)
5 personen: € 80,- (€ 16,00 p.p.)
6 personen: € 84,- (€ 14,00 p.p.)
7 personen: € 87,50,- (€ 12,50 p.p.)
8 personen: € 92,- (€ 11,50 p.p.)

“Wat een leuke ervaring! Bij Kamer 51 wordt je erg leuk opgevangen alles wordt duidelijk uitgelegd en het is ontzettend leuk om te doen met een groep. De puzzels zelf zijn erg uitdagend!! Ten opzichten van sommige andere Escape Rooms is het allemaal goed geregeld en heerst er een leuke, warme sfeer. Al met al een echte aanrader!!”

Mathijs Latu

Kan jij ons komen helpen? Stel een team samen van minimaal drie tot maximaal acht personen en reserveer een tijdstip in onze agenda:

Back To Top