skip to Main Content

break-in: Het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde

Breek in, en steel de laatste schat van de mensheid

De legende van de Schatten van de Mensheid begon bij De Schatkelder van Jan Willem Stautenhoofdt. Daar ontdekte we het bestaan van meerdere schatten van de mensheid en maakte we kennis met het geheime genootschap van de Kuipersgilde.

Het Kuipersgilde maakte vroeger tonnen en vaten voor de VOC-kamer Zeeland. Het was de organisatie die precies op de hoogte was van de schepen en hun routes. Tevens een uitgelezen organisatie om geheime missies te leiden waarbij Schatten van de Mensheid werden veroverd. Nu zijn ze al meer dan 300 jaar bewaarders van de laatste schat van de mensheid…

Het geheime genootschap van het Kuipergilde mag dan wel een oude organisatie zijn, hun beveiligingssysteem is dat zeker niet. Zodra het systeem een inbraak detecteert zal het na 60 minuten overgaan tot vernietiging, zorg er dus voor dat jullie binnen 60 minuten weer buiten staan.

Denk je dat jij en je team het hoofd koel kunnen houden en binnen 60 minuten kunnen inbreken èn weer buiten kunnen staan met de laatste schat van de Mensheid? Boek hieronder dan een tijdstip om in te breken in het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde!

De kosten voor het spelen van Break-In Room ‘Het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde’: €85,00

De kamer is beschikbaar van 3 tot 8 personen. Ben je met een grotere groep? Boek dan de Schatkamer rond hetzelfde tijdstip en je kan tegelijk in de verschillende kamers starten of ga de strijd aan en speel na elkaar. De wachtende groep kan in onze lounge een drankje doen.

“Voor het eerst een escaperoom gedaan samen met de kinderen. De tovernaarskamer was mysterieus en spannend, zeker niet eng! Gave puzzels, onverwachte situaties en goede tips. Een aanrader!”

Ilse van Leeuwen

Kan jij ons komen helpen? Stel een team samen van minimaal drie tot maximaal negen personen en reserveer een tijdstip in onze agenda:

Back To Top