skip to Main Content

break-in: Het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde

Breek in, en steel de laatste schat van de mensheid

De legende van de Schatten van de Mensheid begon bij De Schatkelder van Jan Willem Stautenhoofdt. Daar ontdekte we het bestaan van meerdere schatten van de mensheid en maakte we kennis met het geheime genootschap van de Kuipersgilde.

Het Kuipersgilde maakte vroeger tonnen en vaten voor de VOC-kamer Zeeland. Het was de organisatie die precies op de hoogte was van de schepen en hun routes. Tevens een uitgelezen organisatie om geheime missies te leiden waarbij Schatten van de Mensheid werden veroverd. Nu zijn ze al meer dan 300 jaar bewaarders van de laatste schat van de mensheid…

Het geheime genootschap van het Kuipergilde mag dan wel een oude organisatie zijn, hun beveiligingssysteem is dat zeker niet. Zodra het systeem een inbraak detecteert zal het na 60 minuten overgaan tot vernietiging, zorg er dus voor dat jullie binnen 60 minuten weer buiten staan.

Denk je dat jij en je team het hoofd koel kunnen houden en binnen 60 minuten kunnen inbreken èn weer buiten kunnen staan met de laatste schat van de Mensheid? Boek hieronder dan een tijdstip om in te breken in het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde!

De kosten voor het spelen van Break-In Room ‘Het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde’: €85,00

De kamer is beschikbaar van 3 tot 8 personen. Ben je met een grotere groep? Boek dan de Schatkamer rond hetzelfde tijdstip en je kan tegelijk in de verschillende kamers starten of ga de strijd aan en speel na elkaar. De wachtende groep kan in onze lounge een drankje doen.

“Een absolute aanrader! Vanaf het moment dat je binnenstapt een leuke ervaring. Een warm ontvangst en een zeer goed doordacht en uitdagend spel! Ondanks het hoge niveau van het spel zeer toegankelijk dankzij subtiele hints die worden gegeven wanneer je dreigt vast te lopen. Daarmee gegarandeerd speelplezier.”

Sander Nijssen

Kan jij ons komen helpen? Stel een team samen van minimaal drie tot maximaal negen personen en reserveer een tijdstip in onze agenda:

Back To Top