skip to Main Content

Ontsnap uit een van de escape rooms bij Kamer 51

Heb jij al eens geprobeerd om te ontsnappen uit een escape room? Dan weet je waarschijnlijk dat dit harstikke leuk is om te doen. Samen met je vrienden, je gezin, je collega’s of je familie wordt van jou verwacht dat je binnen 60 minuten de code kraakt om uit de escape room te ontsnappen. Gaat het jullie lukken? Je speelt onze escape rooms met teams van drie tot acht personen. Een goede samenwerking is vereist, want er zijn een heleboel puzzels en raadsels die opgelost moeten worden om uit de kamer te kunnen wegkomen. Wil jij een poging wagen om te ontsnappen uit een escape room? Reserveer dan direct bij Kamer 51!

Kies voor een van de twee escape rooms

Bij Kamer 51 bieden wij jou keuze uit twee verschillende escape rooms. Als eerste kun je proberen te gaan ontsnappen uit de Schatkamer. In deze Schatkamer ga jij met je team op zoek naar de verloren dagboekfragmenten van Jan Willem Stautenhoofdt. Gaan jullie deze fragmenten snel genoeg vinden om zo te kunnen ontsnappen? Als andere mogelijkheid is er om uit het hoofdkantoor van de Kuipersgilde te gaan ontsnappen. Hier kan je verschillende schatten stelen en puzzels en raadsels oplossen om zo uit de kamer weg te kunnen komen. Weet jij al welke escape room jou het meeste aanspreekt?

Escape room

Voor wie zijn de escape rooms geschikt?

Omdat de puzzels vrij moeilijk zijn, zijn onze escape rooms vooral geschikt voor volwassenen. Daarom raden wij aan de escape rooms bijvoorbeeld te boeken als gezinsuitje, als bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeest. Om de keuze nog wat ruimer te maken, bieden wij verschillende arrangementen aan:

Escape + Chill: Ontsnap uit de escape room en ga vervolgens loungen met een drankje en spelletje

Escape + GPS tocht: Combinatie van escape room en korte GPS tour. Jouw team wordt op pad gestuurd met een uitdagende GPS tour. Beide teams wisselen elkaar af na ongeveer 60 minuten

Escape + FOOD: Arrangement inclusief eten

Als jij graag een ander arrangement zou willen reserveren, neem dan contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Boek jouw favoriete escape room online

Bij Kamer 51 is het mogelijk om jouw escape room eenvoudig online te boeken. Kies een tijdslot en een aantal personen. Vervolgens kan je de escape room die jij graag wilt spelen selecteren. Heb jij al een keuze kunnen maken? Wij zien jouw reservering graag verschijnen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat we jou verder kunnen helpen.

Back To Top