skip to Main Content

Hoi, je hebt gezocht naar een Escape Room in Zeeland, dus je bent op onze site terecht gekomen! We zijn in 2015 begonnen met het bouwen van onze eerste Escape Room in Middelburg. Op 2 mei werden daar de eerste mensen in opgesloten. Het wat meteen een succes en we begonnen al snel met onze tweede Escape Room: De Tovenaarskamer. Deze opende op 1 maart 2016. Daarnaast zijn we ook gevraagd om te helpen bij andere Escape Rooms in onder andere Breda en tijdens evenementen. Begin dit jaar openden we opnieuw een Escape Room in Zeeland: De Schatkelder.

Kortom genoeg ervaring met Escape Rooms en zoals je op sites en onze Facebook kan lezen, worden mensen erg enthousiast van hun ervaring bij Kamer 51. Ben je dus op zoek naar een goede, spannende Escape Room in Zeeland? Neem dan een kijkje op onze site. Je kan direct een Escape Room boeken, maar als je nog met vragen zit, schroom dan niet om ons te bellen op het telefoonnummer 06 – 247 245 22 of via e-mail: Reserveren@Kamer51.nl. Je kan ook altijd even op onze F.A.Q. pagina kijken of je vraag daar beantwoord wordt. Hopelijk mogen we je binnenkort ook opsluiten in één van onze kamers!

 

Escape Room Goes en Middelburg

Ben je op zoek naar een gave Escape Room Goes of Middelburg? Neem dan zeker een kijkje bij Kamer 51. Kamer 51 heeft meerdere Escape Rooms in de provincie Zeeland die beide erg goed worden beoordeelt op overzichtsites als all-escaperooms.nl of https://www.escaperoomsnederland.nl/. Ook Escape Room Goes staat op deze overzichtsites vermeld. Kamer 51 heeft de meeste ervaring met het bouwen van Escape Rooms en dat zie je er aan af. De Kamers zijn veelzijdig en mooi opgebouwd. We krijgen ook complimenten over de logica en diversiteit van de opdrachten die we in de Escape Rooms plaatsen.

Locatie in Middelburg

Middelburg ligt op een centrale plek in Zeeland, dus als je op zoek bent naar een Escape Room in Goes, kan je wellicht ook een kijkje nemen bij de Escape Room Middelburg van Kamer 51. Kan je daarna lekker een hapje gaan eten in het historisch stadscentrum van de zeeuwse hoofdstad. Kamer 51 heeft twee Escape Rooms in het centrum van Middelburg: De Tovenaarskamer en De Schatkamer. Beide worden ze heel erg goed beoordeelt. Veel mensen die eerder Escape Room Goes hebben gedaan komen dan ook naar Middelburg om daar ook een Escape Room te spelen.

Boek Escape Room Goes

Escape Rooms zijn het uitje van dit moment! Heb jij nog nooit eerder een Escape Room gespeeld of heb je al wat ervaring? Voor Kamer 51 maakt het niet uit. Als je op zoek bent naar een Escape Room Goes kan je ook bij Kamer 51 terecht. Met de auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken en de Escape Rooms van Kamer 51 liggen lekker centraal, dus je bent zo in het mooie stadscentrum van Middelburg. Boek nu een Escape Room Goes of Middelburg via de site en wie weet mogen we je binnenkort opsluiten bij Escape Room Goes of Middelburg!

Back To Top