skip to Main Content

Hoi, je hebt gezocht naar Escape Rooms in Zeeland, dus je bent op onze site terecht gekomen! We zijn in 2015 begonnen met het bouwen van onze eerste Escape Room in Middelburg. Op 2 mei werden daar de eerste mensen in opgesloten. Het wat meteen een succes en we begonnen al snel met onze tweede Escape Room: De Tovenaarskamer. Deze opende op 1 maart 2016. Daarnaast zijn we ook gevraagd om te helpen bij andere Escape Rooms in onder andere Breda en tijdens evenementen. Begin dit jaar openden we opnieuw een Escape Room in Zeeland: De Schatkelder.

Kortom genoeg ervaring met Escape Rooms en zoals je op sites en onze Facebook kan lezen, worden mensen erg enthousiast van hun ervaring bij Kamer 51. Ben je dus op zoek naar een goede, spannende Escape Room in Zeeland? Neem dan een kijkje op onze site. Je kan direct een Escape Room boeken, maar als je nog met vragen zit, schroom dan niet om ons te bellen op het telefoonnummer 06 – 247 245 22 of via e-mail: Reserveren@Kamer51.nl. Je kan ook altijd even op onze F.A.Q. pagina kijken of je vraag daar beantwoord wordt. Hopelijk mogen we je binnenkort ook opsluiten in één van onze kamers!

#Escape Room Zeeland
#Kamer 51
#Escape Room Middelburg
#Escape Room Vlissingen

Escape Room Zeeland

Kamer 51 heeft niet één, maar twee keer een Escape Room in Zeeland! Op de locatie aan de Nederstraat in Middelburg zit De Tovenaarskamer en De Schatkelder. Op 2 mei 2015 opende Kamer 51 haar eerste Escape Room Zeeland aan de Nederstraat. Deze heette ‘Kamer 51’ en was de eerste Escape Room in de provincie Zeeland en scoort nog steeds het hoogst van alle Escape Rooms in Zeeland.

De Tovenaarskamer: Tweede Escape Room Zeeland

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en is de Escape Room Kamer 51 Zeeland verandert in de Schatkelder. Daarnaast opende Kamer 51 vorig jaar in maart De Tovenaarskamer. Dit is dus de twee Escape Room van Kamer 51 in Zeeland. Beide Escape Rooms zitten aan de Nederstraat 31 in Middelburg.

Meerdere Escape Rooms in Zeeland

Kamer 51 was dan de eerste Escape Room in Zeeland, ze is niet meer de enige. Kamer 51 heeft met De Tovenaarskamer en De Schatkelder twee Escape Rooms in Zeeland. Daarnaast zijn er op andere plekken ook nog Escape Rooms te vinden in Zeeland:

  • Renesse
  • Scherpernisse
  • Goes
  • Middelburg
  • Bruinisse

Maar volgens sites als www.all-escaperooms.nl en www.escaperoomsnederland.nl komt Kamer 51 nog steeds als beste Escape Room Zeeland uit de bus en daar zijn we trots op!

Boek ook een Escape Room Zeeland!

Kom je een keer ontsnappen uit de beste Escape Rooms Zeeland?
Je kan via onze site boeken (KLIK HIER) of een mailtje sturen naar Reserveren@Kamer51.nl.

Back To Top