skip to Main Content

Beleef onbeperkt plezier tijdens een gezinsuitje bij Kamer 51

Wil jij binnenkort met je gezin eens even wat leuks doen? En ben je op zoek naar een gezinsuitje waar je spanning en uitdaging bij elkaar kunt brengen? Bij Kamer 51 kan jij langskomen om te genieten van het leukste gezinsuitje: een escape room. Bij een escape room bij Kamer 51 zit je 60 minuten opgesloten. In deze 60 minuten is het de bedoeling dat jij met je gezin verschillende taken oplost. Deze taken samen vormen een uitkomst, waarmee je uit de kamer kunt ontsnappen. Denk jij met je gezin de escape room te kunnen verlaten binnen de 60 minuten? Reserveer dan direct!

Wat houdt een gezinsuitje bij Kamer 51 precies in?

Natuurlijk kun je een gezinsuitje bij Kamer 51 precies zo inrichten als jij wilt. Het belangrijkste is dat je echt even met je gezin samen bent. In een van onze escape rooms kunnen jullie samenwerken om zo de kamer te kunnen verlaten. Bij Kamer 51 bieden wij jou twee escape rooms aan waar je uit kunt kiezen. Je kunt een poging wagen om te ontsnappen uit De Schatkamer. Ook is het mogelijk om te proberen te ontsnappen uit het hoofdkantoor van de Kuipersgilde. Weet jij al welke kamer jullie het meeste aanspreekt? Geef bij de reservering aan welke escape room jij wilt spelen.

Gezinsuitje

Keuze uit verschillende arrangementen

Bij Kamer 51 kan je voor je gezinsuitje kiezen uit verschillende arrangementen:

Escape + Chill: Speel eerst de escape room en ga daarna loungen met een drankje en een spelletjeEscape + GPS tocht: Ga voor een combinatie van het ontsnappen uit de escape room en een korte GPS tour. Jouw team wordt op pad gestuurd met een uitdagende GPS tour. Eventueel kunnen beide teams elkaar afwisselen na ongeveer 60 minuten.Escape + Food: Dit is een arrangement inclusief een heerlijke maaltijd voor- of achteraf.

Weet jij al voor welk arrangement je wil kiezen? Kies vooral voor het arrangement waarvan je denkt dat jouw gezinsuitje het allerleukste wordt!

Reserveer direct het arrangement naar jouw keuze

Lijkt het spelen van een escape room jou een perfect gezinsuitje voor jouw gezin? Reserveer dan direct het arrangement naar jouw keuze. Maak hierbij ook een keuze uit de twee escape rooms die wij aanbieden. Kamer 51 is echter niet alleen geschikt als gezinsuitje. Je kunt ook bij ons terecht met bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Door onze verschillende teams en escape rooms kan je eenvoudig opgesplitst worden in meerdere groepen. Zo heeft alsnog iedereen een leuke dag. Weet jij al welke escape room jij bij ons wil spelen tijdens je gezinsuitje? Wij horen het graag!

Back To Top