skip to Main Content

Kamer 51 Blog

Altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen

Inspiratie voor uitjes

Bij Kamer 51 hebben we jarenlang ervaring bij het organiseren van leuke uitjes voor familie, vrienden en teams. Daardoor hebben we genoeg inspiratie voor mensen die iets leuks willen doen met een groep en we delen onze beste tips voor de organisatoren van deze uitjes.

Creativiteit

We konden dit alles niet doen als er geen dosis creativiteit in huis was. Daarom worden op dit blog ook interessante inzichten gedeeld op het gebied van creativiteit en innovatie.

Teambuilding & Teamprocessen

Tenslotte heeft Marjoleijn ervaring op het gebied van teambuilding en teamprocessen. Niet alleen vanuit het jarenlang observeren van groepen in de Escape Room (klinkt griezelig, maar het is echt onderdeel van de baan!), maar ook vanuit haar opleiding en ervaring als teamcoach bij diverse organisaties. Dus zij zal ook haar visie op teambuilding delen.

 

Genoeg te lezen dus. Zelf ook een idee voor een blog bericht? Stuur dan een berichtje op Facebook!

Wie blogt er?

Hallo, mijn naam is Marjoleijn en één van de grondleggers van Kamer 51.

Beleving Creëren

In 2014 ben ik afgestudeerd van Breda University van de opleiding Hbo-Vrijetijdmanagement. Dat kwam goed van pas toen ik een Escape Room wilde beginnen. Dankzij mijn kennis van Imagineering wist ik hoe ik een beleving moest ontwerpen en dat doe ik nu al 6 jaar met heel veel plezier.

Teamcoaching

Daarnaast heb ik altijd gewerkt in Process Design en (team)coaching. Op dit moment doe ik naast Kamer 51 ook teamcoaching bij Zorgstroom. Het is fantastisch om te zien hoe groepen mensen met elkaar om gaang en wat er ontstaat wanneer mensen effectief weten samen te werken.

Faciliteren van ontmoetingen

Bel ik betrokken bij CreaVisie, een netwerk van facilitators van sprankelende verbindingen. Wij doen sessies voor o.a. het ministerie van defensie, HZ, gemeente Amsterdam en provincie Zeeland

 

Back To Top