skip to Main Content

Sluit jezelf thuis op

Speel met het hele gezin één van de online Escape Room spellen

Liever niet de deur uit, maar wil je wel iets leuks doen? Speel dan de Escape Room @ Home game van SOS-Events! Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je speelt de game namelijk via een app waardoor je het huis niet hoeft te verlaten. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Je kan de Escape Room in je eentje spelen maar ook in teams tot 5 personen!

De Escape Rooms zijn zo gemaakt dat je de game samen met je kinderen kan spelen. Per leeftijdscategorie is er een Escape Room beschikbaar met uiteraard een eigen thema die past bij hun leeftijd. Om de uitgang te vinden moet je diverse raadsels oplossen, (internet) zoekopdrachten voltooien en leuke foto- en video-opdrachten maken. Per opdracht ontvang je dan een aanwijzing waarmee je de uitgang zo snel mogelijk zou moeten kunnen vinden.

De kosten voor een spel van Escape Room @ Home staan hieronder. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Dit komt via de mail binnen en kan een paar minuutjes duren.

Vervolgens kan je de game spelen wanneer je maar wil! Met jouw unieke inlogcode kunnen jullie de Escape Room @ Home één keer spelen.

Boek hieronder jouw Escape Room @Home. Gebruik de code ‘Zomer2020’ voor 40% korting!

“Superleuke escaperoom. Onze jongste is 10 maar kon deze 12+ variant goed meedoen. Aanrader!”

Mariët de Kok

Klaar voor de uitdaging? Zorg dat iedereen naar de wc is geweest, pen & papier in de aanslag, telefoon met google paraat en boeken maar!!
Hou dit telefoonnummer bij de hand om te bellen wanneer jullie er echt niet uit komen en een extra aanwijzing willen: 0577-401506

Back To Top