skip to Main Content

Het is rustig en druk tegelijk

Zoals heel veel bedrijven is Kamer 51 ook dicht. Ik heb er voor gekozen Kamer 51 op een laag pitje te zetten en in de zorg te gaan werken. Daar zijn op dit moment mensen hard nodig en het geeft mij veel voldoening. Het betekent wel dat Kamer 51 minder goed bereikbaar is per mail en telefoon.

Ik krijg veel dezelfde vragen over de Online Escape Room. Daarom heb ik een webpagina gemaakt met de uitleg en meest gestelde vragen – https://www.kamer51.nl/wp-content/uploads/2021/01/Uitleg-online-Escape-Room.pdf. Het is niet zo persoonlijk als wat ik zou willen met Kamer 51. Het liefst sta ik iedereen persoonlijk te woord om uitleg te geven, maar op dit moment focus ik mij op mijn werk in de zorg en hoop ik met dat inkomen de zaak overeind te houden zodat ik na Corona weer op kan om mensen op te sluiten. Ik hoop op uw begrip.

– Marjoleijn Felius
Eigenaresse

Sluit jezelf thuis op

Speel met het hele gezin één van de online Escape Room spellen

Liever niet de deur uit, maar wil je wel iets leuks doen? Speel dan de Escape Room @ Home game van SOS-Events! Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je speelt de game namelijk via een app waardoor je het huis niet hoeft te verlaten. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Je kan de Escape Room in je eentje spelen maar ook in teams tot 5 personen! Zorg er wel voor dat je bij elkaar zit, zodat iedereen de app kan zien.

De Escape Rooms zijn zo gemaakt dat je de game samen met je kinderen kan spelen. Per leeftijdscategorie is er een Escape Room beschikbaar met uiteraard een eigen thema die past bij hun leeftijd. Om de uitgang te vinden moet je diverse raadsels oplossen, (internet) zoekopdrachten voltooien en leuke foto- en video-opdrachten maken. Per opdracht ontvang je dan een aanwijzing waarmee je de uitgang zo snel mogelijk zou moeten kunnen vinden.

De kosten voor een spel van Escape Room @ Home staan hieronder. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Dit komt via de mail binnen en kan een paar minuutjes duren.

Vervolgens kan je de game spelen wanneer je maar wil! Met jouw unieke inlogcode kunnen jullie de Escape Room @ Home één keer spelen.

LET OP; Je kan het spel niet spelen vanuit verschillende locaties, omdat iedereen de app moet kunnen zien.

“Misschien handig om erbij te melden dat je behalve pen en papier ook een telefoon met Google bij de hand moet hebben. Maar het was erg leuk!”

Lianne Slingerland

Op zoek naar meer uitleg over de Online Escape Room?
Bekijk het HIER (link) of bel met de app-makers: 085-0645247

Klaar voor de uitdaging? Zorg dat iedereen naar de wc is geweest, pen & papier in de aanslag, telefoon met google paraat en boeken maar!!

Back To Top