skip to Main Content

Coachroom: Teambuilding in een Escape Room

Gebruik de Escape Room voor teamanalyse en training

The Coachroom is ontstaan uit de vraag en behoefte vanuit de bedrijfswereld. Bedrijven zoeken vaak een fun activiteit gekoppeld aan een leerzame ervaring. Een training gekoppeld aan een escape room. In samenwerking met CoolLab biedt Kamer 51 haar Escape Rooms aan voor trainingsdoeleinden, speciaal voor teams.

Tijdens het proces van ontsnappen zit er een coach om te kijken hoe het groepsproces verloopt. Het enige wat de coach doet is observeren, waarnemen en notuleren. Tijdens de evaluatie en reflectie vertelt de coach zijn/haar observaties met betrekking tot de groepsdynamiek. Aan de hand van een praktische tool waarbij het gaat om samenwerken en de daar bij behorende competenties leert men elkaars zwakke en sterkte punten nog beter kennen.

Door deze ontdekking kan men elkaar in de toekomst wellicht aanvullen en leert men beter met elkaar om te gaan.

Uiteraard is het ook mogelijk, in overleg, om bepaalde bedrijfscompetenties terug te laten komen.

Naast dat het interessant is voor bestaande teams en collega’s, kan The Coachroom ook ingezet worden tijdens een selectieronde in een sollicitatieproces. Op deze manier kan de manager/recruiter inzien hoe zijn of haar kandidaten reageren in de omgang met nieuwe mensen, tijdsdruk en andere stressfactoren.

Het gewenste maximaal aantal deelnemers is 6 tot 8 personen per training. Daarnaast zijn er ook outdoor mogelijkheden gecombineerd met The Coachroom.

De trainingssessie duurt een dagdeel en de kosten van deze training zijn als volgt:

4 personen: € 810 (€ 202,5 p.p.)
5 personen: € 855 (€ 171 p.p.)
6 personen: € 900 (€ 150 p.p.)
7 personen: € 945 (€ 135 p.p.)
8 personen: € 990 (€ 123,75 p.p.)

De kosten zijn inclusief Escape Room (De Schatkelder of Het Kuipersgilde), een teamtrainingsessie verzorgt door een coach van CoolLab, en koffie, thee, water en een Zeeuwse Bolus.

De kosten hierboven zijn exclusief alcoholische consumpties en eten.

“In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!”

Breggie Leijten

The Coachroom training duurt een dagdeel. Hierin speelt het team de Escape Room en wordt de training verzorgt door een coach van CoolLab. Vanuit Kamer 51 wordt er gezorgd voor voldoende koffie, thee en water en bij de training krijgt iedereen een Zeeuwse bolus. De training is uit te breiden met arrangementen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Benieuwd wat de coachroom voor jouw team kan betekenen? Neem contact op met iemand van CoolLab via info@CoolLab.nl en vraag naar de mogelijkheden of bel met iemand van Kamer 51: +31 6 247 245 22.

De trainingssessie van The Coachroom vindt plaats in één van de bestaande Escape Rooms van Kamer 51.

LET OP; de opdrachten in de kamers worden niet speciaal aangepast, wanneer iemand de kamer al een keer heeft gespeeld, speelt die dus weer het zelfde spel.

Voor info over de twee kamers bij Kamer 51:

Bekijk De Schatkamer Bekijk Het Kuipersgilde
Back To Top