skip to Main Content

“We really enjoyed the Escape Room from ‘Kamer51’ and had a lot of fun finding clues and solving riddles. Highly recommended!”

Silke Wesp

“Voor het eerst een escaperoom gedaan samen met de kinderen. De tovernaarskamer was mysterieus en spannend, zeker niet eng! Gave puzzels, onverwachte situaties en goede tips. Een aanrader!”

Ilse van Leeuwen

“We werden heel gastvrij ontvangen en goed verzorgd met koffie en thee. De Escape Room was heel leuk en spannend om te doen! Helemaal top!”

Ionne van Laar

“Heel erg leuke besteding voor een teamuitje! Goed voor de samenwerking 😉  Wij hebben de escaperoom gedaan en een wandeling door Middelburg met gps met tussendoor een prima verzorgde lunch!”

Bugelbar F-a

“zoon van 13 heeft zijn verjaardag gevierd in Kamer 51. Ze raken niet uitgepraat! Geweldig succes, goede en vriendelijke begeleiding. Kortom, zeker een keer uitproberen mensen!! Top!!”

Isa Garcia

“Het was een goed ontvangst met een duidelijke, korte instructie. De Escape Room was leuk aangekleed. Het waren fijne puzzels en raadsel, die we binnen de tijd hebben opgelost zodat de deur opende en wij niet in het hol van de tovenaar moesten blijven. Het zat knap in elkaar.”

Sanne van Beylen

“Hele vriendelijke mensen, goede sfeer en de kamer was uitdagend. Aanrader!”

Laus van Hese

“Geweldig! Gewoon een keer doen!”

Riënta van der Peijl

“Aanrader! De vriendelijke dame sloot ons op in de tovenaarskamer. De ruimte is gaaf aangekleed, lekker mysterieus en alle puzzels zijn uitdagend.”

Aldo van Hedel

“Geweldige avond gehad met collega’s! Heel gastvrij ontvangen en eigenaar is heel flexibel in de mogelijkheden.”

Esther Faber Groot

“Wat een ontzettend leuke ervaring. Geweldig om met het personeel deze uitdaging te zijn aangegaan. We zijn ontsnapt en wat een lol hebben we gehad vooraf, onderwijl en erna. Aanrader, niet twijfelen, boeken! Je krijgt er zeker geen spijt van.”

Miranda Mibo

“Leuke ervaring, gezellig om met een groep bezig te zijn! Waar moet je beginnen? Wat zoek je eigenlijk? Je wordt vanzelf fanatiek, je wilt de deur binnen 51 minuten open krijgen. De ontvangst en de verzorging is prima. Kortom een aanrader!”

Leida Franse

Back To Top