skip to Main Content

Thuis Escape Room spelen!

Het kan je haast niet zijn ontgaan, Kamer 51 verkoopt sinds oktober ook het Escape Room bordspel. Een speldoos met daarin vier scenario’s* die je de spanning laten beleven van een echte Escape Room, gewoon bij je thuis. Ieder scenario heeft een eigen verhaal met daarin drie spelenveloppen die je pas mag openmaken als de opdrachten uit de voorgaande envelop zijn opgelost.

Dus zoek je nog een leuk spel om te spelen wanneer de familie of vriendengroep weer bij elkaar is? Stap een keer binnen bij Kamer 51 en neem een speldoos mee. Zorg thuis voor een goede sfeer; gordijnen dicht, lichten gedimd en als je Spotify hebt, raden we je de muzieklijst ‘Kamer 51’ aan, met daar in de muziek die we draaiden in Escape Room Kamer 51. Zorg ervoor dat iedereen drinken heeft en de snacks al op tafel staan, want je hebt maar 60 minuten de tijd om alles op te lossen dus kan niet afgeleid worden voor toiletbezoeken!

We verkopen het spel bij Kamer 51 voor €35,00 en je krijgt er een bon bij voor 25% korting voor één van de Escape Rooms (of andere activiteiten) van Kamer 51.

* Er zijn inmiddels twee uitbreidingspakketten met nieuwe scenario’s en puzzels en er komen er vast en zeker meer bij.

Back To Top